Vi är ett av Stockholms
största blankettryckerier

SN Grafiska är specialister på blanketter på självkopierande papper som te.x. fakturor, tidsrapporter, kvittensblock och följesedlar.

Vi trycker blanketter utifrån dina behov

Vi är experter på blanketter tryckta på självkopierande papper utifrån dina behov. Vi erbjuder blanketter i olika praktiska format som kan förses med perforering både på längden men också på tvären, numrerade med löpande serienummer och i olika papper- och tryckfärger.

Vi levererar dina blanketter i lösa set eller i som består av ett original och med en eller flera kopior i olika färger (vit, gul, blå, grön och rosa). Alternativt som block med bigat skrivunderlägg, med eller utan tryck. Du kan även få dina blanketter som kedjeblanketter till din matrisskrivare. Det perfekta valet för företag med stor volym på utskrifter.

Blanketter i block är ett smidigt sätt för dina anställda vid kundbesök. De är enkla att fylla i eftersom blocket ger ett behagligt skrivstöd och tack vare perforeringen och färgkopiorna blir det enkelt att lämna över rätt papperskopia till kunden.

Vi trycker bl.a. fakturor, ordersedlar, kvittensblock, kuponghäften, tidsrapporter, följesedlar och besiktningsprotokoll.

Beställ dina blanketter hos oss och slipp alla mellanhänder

Kontakta oss för offert