SN Grafiska och Ooh’ Mega – mer än bara trycksvärta

SN Grafiska och Ooh’ Mega erbjuder grafiska bild- och kommunikationslösningar inom storformat, offset- och digitaltryck. Eftersom vi gör det mesta i huset; från layout och fotografering till färdig trycksak kan vi hålla konkurrenskraftiga priser, hög kvalitet och snabba leveranser.

Vår vision

Vår vision är att bli en av Sveriges ledande aktörer inom textiltryck och storformat.

Vår affärsidé

Vår affärsidé är att erbjuda företag ett komplett utbud av kvalitativa trycksaker. Ett tryckeri som är både partner, bollplank och vän.

Värdeord

Pålitligt. Personligt. Kvalitet. Kreativitet.

Vi erbjuder bildupplevelser i storformat

SN Grafiska och Ooh’ Mega har bred erfarenhet av grafisk produktion och tillverkar allt från backdrops, dekorer på fönster och fordon till stora fasadvepor. Vi finns i Veddesta, Jakobsberg.

Vi erbjuder grafiska bild- och kommunikationslösningar inom storformat, offset- och digitaltryck. Eftersom vi gör det mesta i huset; från layout och fotografering till färdig trycksak kan vi hålla konkurrenskraftiga priser, hög kvalitet och snabba leveranser.

Med oss får du ett nära samarbete med ett fullservicetryckeri som lyssnar på vad du vill ha. Ett tryckeri som är både partner, bollplank och vän.

Lång branscherfarenhet

SN Grafiska grundades redan på 60-talet och har gedigen erfarenhet av både offset- och digitaltryck och är idag en av Storstockholms största blankettryckerier. Ooh’ Mega är en del av SN Grafiska och fokuserar på storformat och textiltryck. Tillsammans är vi ett modernt fullservicetryckeri som tillverkar det mesta själva i huset.

Vi är ett av Stockholms största blankettryckerier

Vi producerar idag stamsatser, block, lösa set och en och annan kedjeblankett. Vi kan bland annat erbjuda perforering, stansade hål och blockomslag. Alla blanketter tillverkas i mängder av utföranden, paginering, antal kopior och färger.