Originalmallar att ladda hem

Här hittar du mallar och en guide för att underlätta arbetet att ta fram tryckoriginal till dina beachflaggor . När originalet är framtaget är det bara att skicka det till oss i ett mejl till order@oohmega.se.
Har du frågor så ring oss på 08-580 349 00 eller skicka ett mejl till info@oohmega.se.

Mallarna är anpassade i form och storlek för att passa för just våra beachflaggor. Vi använder Adobes senaste programvara och vi rekommenderar att du jobbar i Illustrator och i de mallar som finns. Vi vill få ditt tryckfärdiga original som pdf.

Beachflaggorna trycks i CMYK (4-färg) och vi använder CMYK-profilen Fogra 39. Vi rekommenderar att du jobbar i CMYK och i färgprofilen Fogra 39 från början när du arbetar fram ditt original för att få en så rättvis bild som möjligt av hur färgerna kommer se ut.

Tänk på att inte ändra mallarnas storlek och dokumentyta.

Tänk på att färger kan skilja sig något från en datorskärm till en annan och även från det du ser på skärmen till det tryckta resultatet.

Grafik och text

Om du jobbar med designelement som inte är bilder så som logotyper, illustrationer, text m.m. så rekommenderar vi vektorgrafik eftersom vektorer kan skalas upp i större storlekar utan försämrad kvalité.

För bästa svärta rekommenderar vi att ni använder cmyk-blandningen 60 (C) 60 (M) 50 (Y) 100 (K) detta för att få fin och djup svärta.

Vi hjälper dig med design

Om du saknar programvara eller av någon annan anledning inte själv har möjlighet att ta fram ett tryckfärdigt original så hjälper vi dig gärna.