Blanketter på självkopierande papper 1

Självkopierande blanketter

Vi trycker blanketter på självkopierande papper utifrån era behov

Vi har lång erfarenhet av att trycka  blanketter på självkopierande papper som te.x. tidrapporter och följesedlar. Blanketter i block är ett smidigt sätt för dina anställda vid kundbesök. De är enkla att fylla i eftersom blocket ger ett behagligt skrivstöd och tack vare perforeringen och färgkopiorna blir det enkelt att lämna över rätt papperskopia till kunden.

Med våra självkopierande
blanketter kan du glömma allt
vad karbonpapper heter

Vi erbjuder blanketter i olika praktiska format som kan förses med perforering både på längden men också på tvären, numrerade med löpande serienummer och i olika papper- och tryckfärger. Vi levererar dina blanketter i lösa set som består av ett original och med en eller flera kopior i olika färger (vit, gul, rosa, blå och grön). Alternativt som block med bigat skrivunderlägg, med eller utan tryck. Du kan även få dina blanketter som kedjeblanketter till din matrisskrivare. Det perfekta valet för företag med stor volym på utskrifter.

Självkopierande blanketter har ett stort användningsområde

Här kommer några exempel på vad vi kan trycka upp på självkopierande blanketter

  • ordersedlar
  • kvittensblock
  • tidrapporter
  • följesedlar
  • besiktningsprotokoll
  • fakturor

Kontakta oss för offert

Behöver du designhjälp?

Vi förser dig med den design du önskar, ny logo, folder-layout eller vanligt originalarbete.
Vi har många års erfarenhet av grafiskt arbete
så tveka inte att fråga oss om hjälp!

Grafiskt arbete per påbörjad
halvtimme: 325 kr

Frågor?

Behöver du hjälp?

Tveka inte på att kontakta oss.

08-580 349 00

Designmallar

För att vi ska säkerställa att dina reklamflaggor, beachflaggor och företagsflaggor får rätt mått underlättar det om du använder dig av våra designmallar.

Finns att ladda ner som PDF.

Personlig service

Med oss får du ett nära samarbete med ett tryckeri som lyssnar på vad du vill ha. Ett tryckeri som är både partner, bollplank och vän.

Snabba leveranser

Vi tillverkar det mesta själva och har kontroll på hela produktionskedjan och är snabba och flexibla. Många av våra produkter skickar vi redan dagen efter din beställning.

Bra priser

Ooh’Mega – SN Grafiska är ett tryckeri som står för hög kvalité till bra priser. Miljövänliga material och miljövänlig produktion är en viktig del för oss.