Textiltryck - kostnadseffektiv exponering

Textiltryck är ett kostnadseffektivt sätt att exponera sig på i många olika sammanhang, såväl inomhus som utomhus. Vi tillhandahåller beständigt textiltryck till mässor, event, konferens, butiker, restauranger och fotografer.

Allt i breda format upp till 3,20 meter utan sammanfogning med efterbehandling och sömnad i vår egen lokal i Jakobsberg.

2 287 kr
exkl moms

Backdrop, prisexempel

Prisexemplet, 2 287 kr exkl moms, är baserat på en backdrop i formatet 300x240cm, försedd med karborreband (hona) i överkant och löst medskickat kardborreband (hane) med klister för enkel upphängning.

Brandklass: B1
Normal leveranstid: 4-5 arbetsdagar

Eventuell frakt tillkommer

Stora snygga budskap tryckta på textil

Flexibla mått

Alla våra textilier är fullt godkända för användning i offentliga miljöer (blandklass B1) som mäss- och utställningshallar. Storlek, konfektionering samt upplaga anpassar vi efter dina unika behov.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och offert.

Slipp alla mellanhänder

Vi printar och konfektionerar allt från mässväggar, backdrops, stora fasadvepor, inredningsdetaljer till offentliga miljöer, larmbågsöverdrag och textilvåder till ljuslådan mm.

Beställ dina textiltryck hos oss och slipp alla mellanhänder.

Tygvepor, backdrops med eget tryck

Tygvepor, eller backdrops som de även kallas, är ett kostnadseffektivt sätt att exponera sig på i många olika sammanhang, såväl inomhus som utomhus. Skapa en snygg och professionell miljö utifrån dina unika behov. Våra tygvepor är en av våra bästsäljare och passar perfekt på mässan, eventet, som dekoration på kontoret, konferensrummet, i butiken eller din restaurang. Eller varför inte som backdrop i fotostudion.

Tygvepor, ett prisvärt alternativ till mässväggen

Våra tygvepor är ett prisvärt och populärt alternativ till den traditionella mässväggen med ställning. Hör med din utställningsarrangör vilka mått din utställningsyta har och anpassa din backdrop efter dina specifika behov. Vårta backdrops är enkla att hänga upp, slitstarka och tål maskintvätt.

Naturligtvis hjälper vi även till med nytt budskap/tryck till ditt befintliga displaysystem, likväl som vi tillhandahåller de vanligast förekommande displaysystemslösningarna på marknaden idag.

Fotografiskt tryck

Hos oss kan du skapa din design med hur många färger som helst. Trycket är högupplöst och färgåtergivningen är fantastisk. Välj mellan fem olika textiler och en rad olika efterbehandlingar.

Vår prissättning

Desto större mått och antal tygvepor, backdrops, du beställer vid ett och samma tillfälle, desto lägre pris betalar du per kvadratmeter.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och offert.

Miljövänlig tryckteknik

Vi printar dina tygvepor, backdrops, med en teknik som heter direktsublimering.

Vattenbaserade färger

Direktsublimering är en miljövänlig digital tryckteknik som använder sig av en vattenbaserad färg som trycks direkt på materialet. Tyget passerar därefter en fixeringsenhet som aktiverar pigmenten i färgen med hjälp av ånga. Tryckmetoden ger ett högupplöst, fotografiskt tryck med fantastisk färgåtergivning.

Exempel på produkter vi tillverkar

Trycktekniken används med fördel på tygvepor, larmbågsöverdrag till butiksentrén, beachflaggor, företagsflaggor, och fasadvepor men fungerar lika bra på inredningsdetaljer i offentliga miljöer såsom gardiner, tavlor och rumsavdelare. Vi printar och konfektionerar alla textilier själva i våra lokaler i Jakobsberg.

Stora snygga vepor i flexibla format

Våra textilier

Vi printar på en rad olika textilier som passar de flesta förekommande display- och ramsystem, banners och vepor.

Display

Material: 220 gram/m² stickad polyester
Rullbredd: 3,20 meter Brandklassning: B1

Materialet passar utmärkt för vepor och banderoller samt för olika display- och ramsystem.

Backlit

Material: 170 gram/m² stickad polyester
Rullbredd: 3,20 meter Brandklassning: B1

Polyestertextil speciellt anpassad för bakbelysning som ljuslådor men fungerar även som solskydd och till olika ramsystem

Blockout

Material: 305 gram/m² stickad polyester.
Rullbredd: 3,20 meter Brandklassning: B1

En polyesterväv med en svart täckande baksida. Lämpar sig för olika display-system, vepor, rullgardiner och projicering.

Mesh.tex

Material: 115 gram/m² stickad polyester
Rullbredd: 3,20 meter Brandklassning: B1

Materialet är perforerat och de små hålen släpper igenom vind. Passar perfekt för beachflaggor och andra utomhuslösningar såsom vepor för te.x. byggställningar, staket.

Flag

Material: 115 gram/m² stickad polyester
Rullbredd: 3,20 meter Brandklassning: B1

Passar perfekt för företagsflaggor, beachflaggor och vepor/banners hängandes från tak.