Slitstarka golvdekaler

Produktdetaljer

Format: valfritt
Tryckmetod: Eco Solvent
Färger: CMYK (fyrfärgstryck)
Material: Olika golvvinyler och laminat
Designmallar:
Leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Hjälp dina kunder att hålla social distans

Covid-19 golvdekaler fr 370 kr/st

Vi har tagit fram förslag på dekal för att hjälpa till i vardagen. Golvdekaler hjälper till att hålla social distans där flera människor vistas samtidigt. Uppmana era kunder att hålla avståndet och minska smittspridningen med hjälp av golvdekaler. Golvmarkeringar passar utmärk i te.x. mataffären, på caféer & restauranger och andra offentliga miljöer.

Använd dig av vår färdiga mall, eller designa dina egna golvdekaler. Vår mall håller måttet 160×50 cm och kan printas i många olika färger. Skicka oss din logotyp så monterar vi den på golvdekalen.

Vill du också hjälpa till att minska smittspridningen, hör av dig till oss.

Offert

Naturligtvis kan vi specialtillverka vilken storlek som helst.  Likväl som vi kan tillverka en större upplaga/antal vid ett och samma tillfälle. Kontakta oss med dina specifika önskemål så återkommer vi till dig med en offert baserad på dina uppgifter.

Beställ-här_209x209

Beställ här!

Nu kan du beställa din golvdekor direkt på nätet. Formuläret öppnas upp i en ny flik/fönster.
TIll webborder

Förvandla dina golv till en iögonfallande reklamyta

Våra golvdekaler förvandlar dina golv till en iögonfallande reklamyta

Ibland är det mest effektiva sättet att lotsa kunder framåt genom att faktiskt använda sig av underlaget de går på. Golvdekaler används flitigt på offentliga platser, och passar lika bra i mataffären som gallerior och på mässan.

Golvdekaler kan vara informativa och visa kunden vägen till te.x. kassan, likväl som du kan marknadsföra en pågående kampanj.

Vi producerar dina golvdekaler i olika vinyler, av olika kvalitet, beroende på livslängd och vilket underlag dekalerna ska fästa på. Alla dekaler förses med en halkfri laminering och tål slitage både från böta skor och klackar till våtstädning av golv.