Larmbågsöverdrag

Den perfekta reklamplatsen

Med våra larmbågsöverdrag skapar du en unik möjlighet att kommunicera med dina kunder redan innan de klivit in i butiken och även när dom har betalat och lämnar. Förse dina larmöverdrag med ett välkomnande budskap, aktuella erbjudanden eller din företagslogga. Det kommer förändra din entré och ge ett positivist intryck hos dina kunder. Något som förhoppningsvis leder till ökad försäljning.

Förutom att larmbågar är ett utmärkt sätt att skydda sig mot stölder så är det också den perfekta reklamplatsen. Dessutom döljer du larmbågarna på ett snyggt sätt utan att påverka sensorernas känslighet.

Pris fr. 294 kr/st (ex moms)
Prisexemplet är basert på larbågsöverdag i storleken 650x1500mm.

Trycks på textil

Vi trycker alla våra larmbågsöverdrag på textil tillverkad i 100% polyester som är brandklassat och fullt godkänd att använda i offentliga miljöer. Textilen till överdragen ger dig möjlighet till tryck på båda sidorna med ett högupplöst, fotografiskt tryck med fantastisk färgåtergivning. Dessutom döljer du larmbågarna på ett snyggt sätt utan att påverka sensorernas känslighet.

Slitstarka och smutsavvisande

Våra larmbågsöverdrag är perfekta att använda inom retail-handeln och i dagligvarubutikerna. Den färdiga produkten är slitstark och smutsavvisande. Trycket är tvättäkta och behåller sin passform och går att vika ihop. Med våra larmöverdrag får du en produkt du kan återanvända om och om igen.

PRISLISTA*


2 st (minsta antal) 770 kr/st
4 - 10 st 693 kr/st
11 - 25 st 350 kr/st
26 - 50 st 322 kr/st
51 - 100 st 294 kr/st
>101 Kontakta oss för offert

*Alla priser är baserade på larmbågsöverdrag i storleken 650x1500mm

SNABBINFO

Måttanpassade larmöverdrag
Vi skräddarsyr era överdrag utifrån era specifika mått.

Enkla att använda
Du drar enkelt det sydda larmöverdraget över dina larmbågar på några sekunder.

Miljö
Vi printar alla våra larmöverdrag direkt på textilen. Metoden heter direktsublimering och är en miljövänlig tryckprocess. Tryckfärgerna är vattenbaserade och värms in i materialet.

Tvättäkta
All direktsublimerad textil tål vanlig maskin- och kemtvätt vilket är en stor fördel om du önskar tryckt material som går att återanvända om och om igen.

SPECIFIKATIONER

Material: Textil, 210 gram (100% polyester)
Bredd: Måttanpassas efter larmbågens bredd
Höjd: Måttanpassas efter larmbågens höjd
Djup: Måttanpassas efter larmbågens djup
Vikt: Mindre än 1 kg/st
Tryckmetod: Direktsublimering
Färg: CMYK (fyrfärgstryck)
Brandklass: B1
Skötselråd: Maskintvätt, 40 grader
Leveranstid: ca 4-10 arbetsdagar

Made in Sweden Vi printar och konfektionerar alla våra larmöverdrag i våra lokaler i Jakobsberg, nordväst om Stockholm. Välkommen att kontakta oss om du har några frågor.