Larmbågsöverdrag

Larmbågsöverdrag

Pris fr. 294 kr/st (ex moms)
Prisexemplet är baserat på larmbågsöverdrag i storleken 650×1500 mm.

Beställ-här_209x209

Beställ här!

Nu kan du beställa dina larmbågsöverdrag direkt här på vår hemsida. Fyll i vårt formulär som öppnas upp i en ny flik/fönster.
TIll webborder

Överdrag till larmbågar

Larmbågsöverdrag

Den perfekta reklamplatsen

Med våra larmbågsöverdrag skapar du en unik möjlighet att kommunicera med dina kunder redan innan de klivit in i butiken och även när dom har betalat och lämnar. Förse dina larmöverdrag med ett välkomnande budskap, aktuella erbjudanden eller din företagslogga. Det kommer förändra din entré och ge ett positivist intryck hos dina kunder. Något som förhoppningsvis leder till ökad försäljning.

Dölj dina larmbågar

Förutom att larmbågar är ett utmärkt sätt att skydda sig mot stölder så är det också den perfekta reklamplatsen. Med våra larmbågsöverdrag får du en fantastisk kampanjyta att kommunicera på. Och det på en plats som alla kunder passerar på sin väg in i butiken. Likväl som du lockar potentiella kunder med erbjudanden när de passerar butiken inne i gallerian. Dessutom döljer du larmbågarna på ett snyggt sätt utan att påverka sensorernas känslighet.

Trycks på textil

Vi trycker alla våra larmbågsöverdrag på textil tillverkad i 100% polyester som är brandklassat och fullt godkänd att använda i offentliga miljöer. Textilen till överdragen ger dig möjlighet till tryck på båda sidorna med ett högupplöst, fotografiskt tryck med fantastisk färgåtergivning

Slitstarka och smutsavvisande

Våra larmbågsöverdrag är perfekta att använda inom retail-handeln och i dagligvarubutikerna. Den färdiga produkten är slitstark och smutsavvisande. Trycket bleknar inte efter kem- eller maskintvätt och behåller sin passform och går att vika ihop. Med våra larmöverdrag tillverkade av textil får du en produkt du kan återanvända om och om igen.

SNABBINFO

Måttanpassade larmöverdrag

Vi skräddarsyr era överdrag utifrån era specifika mått.

Enkla att använda

Du drar enkelt det sydda larmöverdraget över dina larmbågar på några sekunder.

Miljö

Vi printar alla våra larmöverdrag direkt på textilen. Metoden heter direktsublimering och är en miljövänlig tryckprocess. Tryckfärgerna är vattenbaserade och värms in i materialet.

Tvättäkta

All direktsublimerad textil tål vanlig maskin- och kemtvätt vilket är en stor fördel om du önskar tryckt material som går att återanvända om och om igen.

Made in Sweden

Vi printar och konfektionerar alla våra larmöverdrag och textilier själva i våra lokaler i Bro, nordväst om Stockholm. Välkommen att kontakta oss om du har några frågor.

Pris, larmöverdrag

Priserna nedanför är baserade på larmbågar med måttet 650×1500 mm.

Antal Pris
2 st (minsta antal) 770 kr/st
4 – 10 st 693 kr/st
11 – 25 st 350 kr/st
26 – 50 st 322 kr/st
51 – 100 st 294 kr/st
101 – Kontakta oss för offert

*Alla priser anges i SEK, exkl. moms. Eventuell originalkostnad och frakt tillkommer.

Specifikationer

Material: Textil, 210 gram (100% polyester)

Bredd: Måttanpassas efter larmbågens bredd

Höjd: Måttanpassas efter larmbågens höjd

Djup: Måttanpassas efter larmbågens djup

Vikt:  Mindre än 1 kg/st

Tryckmetod: Direktsublimering

Färg: CMYK (fyrfärgstryck)

Brandklass: B1

Skötselråd: Maskintvätt, 40 grader

Leveranstid: ca 4-10 arbetsdagar

Det finns en rad olika larmbågar runt om i vårt avlånga land. Därför skräddarsyr vi era överdrag utifrån era specifika mått.

Personlig service

Med oss får du ett nära samarbete med ett tryckeri som lyssnar på vad du vill ha. Ett tryckeri som är både partner, bollplank och vän.

Snabba leveranser

Vi tillverkar det mesta själva och har kontroll på hela produktionskedjan och är snabba och flexibla. Många av våra produkter skickar vi redan dagen efter din beställning.

Bra priser

Ooh’Mega – SN Grafiska är ett tryckeri som står för hög kvalité till bra priser. Miljövänliga material och miljövänlig produktion är en viktig del för oss.