Mer än bara trycksvärta

SN Grafiska och Ooh’ Mega erbjuder grafiska bild- och kommunikationslösningar inom storformat, offset- och digitaltryck. Eftersom vi gör det mesta i huset; från layout och fotografering till färdig trycksak kan vi hålla konkurrenskraftiga priser, hög kvalitet och snabba leveranser.

Vi har bred erfarenhet av grafisk produktion och tillverkar allt från backdrops, dekorer på fönster och fordon till stora fasadvepor. Du hittar oss på Åkervägen 5G i Järfälla. Vi erbjuder grafiska bild- och kommunikationslösningar inom storformat, offset- och digitaltryck. Eftersom vi gör det mesta i huset; från layout och fotografering till färdig trycksak kan vi hålla konkurrenskraftiga priser, hög kvalitet och snabba leveranser.

Lång branscherfarenhet

SN Grafiska grundades redan på 60-talet och har gedigen erfarenhet av både offset, digitaltryck och blankettryckeri.

Ooh’ Mega är en del av SN Grafiska och fokuserar på textiltryck och storformat. Tillsammans är vi ett modernt fullservicetryckeri som tillverkar det mesta själva i huset.

Med oss får du ett nära samarbete med ett tryckeri som lyssnar på vad du vill ha. Ett tryckeri som är både partner, bollplank och vän.

Vår vision är att bli en av Sveriges ledande aktörer inom textiltryck.

Vår affärsidé är att erbjuda företag ett komplett utbud av kvalitativa trycksaker. Ett tryckeri som är både partner, bollplank och vän.