Här hittar du våra originalmallar

Här hittar du våra mallar och en enkel guide för att underlätta ditt arbete med att ta fram tryckoriginal till dina beachflaggor och företagsflaggor. Fler mallar, bl.a. för våra kuvert, är under framtagning och kommer att läggas upp här kontinuerlig.

Vi rekommenderar att du använder våra beachflag-mallar för att säkerställa att flaggorna passar våra master.

Har du frågor så ring oss på 08-580 349 00 eller skicka oss i ett mejl.

Vi vill få ditt tryckfärdiga original som pdf.

Färgprofil

Tänk på att färger kan skilja sig något från en datorskärm till en annan och även från det du ser på skärmen till det tryckta resultatet.

Alla våra textilier trycks i CMYK (4-färg) och vi använder oss av ICC profilen Fogra39.

För att få en så rättvis bild som möjligt av din slutprodukt rekommenderar vi att du jobbar i CMYK och i färgprofilen Fogra39 när du arbetar fram ditt original, Allt för att du ska få en så rättvis bild som möjligt av hur färgerna och slutresultat kommer att bli.

Grafik och text

Om du jobbar med designelement som inte är bilder så som logotyper, illustrationer, text m.m. så rekommenderar vi vektorgrafik eftersom vektorer kan skalas upp i större storlekar utan försämrad kvalité.

Tänk på att inte ändra mallarnas storlek och dokumentyta.

För bästa svärta rekommenderar vi att ni använder cmyk-blandningen 60 (C) 60 (M) 50 (Y) 100 (K) detta för att få fin och djup svärta.

Tänk på att färger kan skilja sig något från en datorskärm till en annan och även från det du ser på skärmen till det tryckta resultatet.

Företagsflaggor

Företagsflagga, liggande 150×100

Företagsflagga, liggande 200×125

Företagsflagga, liggande 240×150

Företagsflagga, liggande 300×180

 

Företagsflagga, stående 100×300

Företagsflagga, stående 150×300

Företagsflagga, stående 150×400

Behöver du grafikhjälp?

Om du saknar programvara eller av någon annan anledning inte själv har möjlighet att ta fram ett tryckfärdigt original så hjälper vi dig gärna.